Vad tycker de som blivit medlemmar om skolan?

Eftersom detta är ett helt nytt koncept som vi tagit fram så förstår vi att du kan vara lite osäker på upplägget/innehållet/funktionen. Därför har vi frågat vissa medlemmar vad dem tycker och andra har skrivit till oss. Här kommer några utlåtanden:

"Enduroskola.se är en gedigen och genuin produkt som gör det svårtillgängliga lättillgängligt för alla. Jag har goda möjligheter till körning men sämre tillgång till tränare. Med Enduroskolan kan jag när det passar mig ta del av och repetera så många gånger jag önskar när jag önskar.

Innehållet är av hög kvalité med tanke på vilka de är som delar med sig av vad de kan. Formatet och filmerna/dokumenten är väl uppbyggda, informativa och underhållande.

Mig har det inte bara gett en bra bas för utveckling utan även inspiration att köra mer och vilja bli bättre!

Det är även kul att vi som deltar pratar online i ett gemensamt forum där vi delar med oss av erfarenheter, får tips och ryggdunk av Kimmo och Joakim.”

🙂 5 av 5 däckjärn."

- Andreas Blomstedt

"Ennduroskola.se är perfekt för mig som ska ta tävlandet till nästa nivå, att kunna gå ut på nätet och hämta tips och trix inför nästa träningspass eller tävling är kanonbra. Och tack vare dess samarbete med andra företag så har jag redan tjänat in kursavgiften."

- Joakim Hedlund

"Enduroskolan är ett utmärkt verktyg som hjälper mig att utvecklas som enduroförare, trots att jag inte sitter på hojen! Många grymma tips och tricks som hjälper en att ta körningen till nästa nivå men även perfekt för att repetera teknik och fräscha upp delmoment i åkningen inför tävling och träning."

- Douglas Danfors

Race Magazine skriver om skolan: