Förberedelser inför Novemberkåsan

Ta del av förberedelserna tillsammans med Joakim Paketerat på ett helt nytt sätt!

Novemberkåsan - Allt du behöver veta från start till mål!

Hur förbereder man sig bäst inför Novemberkåsan - eller annan krävande endurotävling i mörker och kyla? Kanske står Lekebergskåsan på tur?

Det är en fråga som många ställer sig inför denna extrema tävling som kräver enormt mycket av dig som förare. Vi vill hjälpa dig på vägen, därav denna kurs. Eller är din första tävling i mörker nästa utmaning, då finns det du behöver veta här!

När du klivit på denna kurs väntar en gedigen genomgång av ingen mindre än Joakim Ljunggren som vunnit Novemberkåsan hela 8 gånger. Vi går igenom allt från utrustning på både förare och och hoj. Joakim går också igenom viktiga saker som mat inför och under, körteknik och upplägg för att på bästa sätt ta sig igenom hela Novemberkåsan.

Vi har samlat och bearbetat allt detta till ett omfattande videomaterial för att du enkelt ska kunna gå igenom, komma tillbaka och repetera för att bli så förbered som möjligt inför denna stora utmaning. Det finns även checklistor och exklusiva erbjudande till dig som går kursen.

Jag hade inte tänkt kåsan, är det nått för mig ändå?

Absolut, kanske väntar Lekebergskåsan eller någon annan liknande tävling där du behöver veta hur du ska förbereda dig på bästa sätt. Du kan ta del av detta material ändå och garanterat lära dig mer. Kanske sugen på att börja med mörkerkörning som är fantastiskt roligt, då är detta perfekt för dig! Vi går även igenom många andra delar som kan göra dig till än ännu snabbare och säkrare förare. Med Jockes erfarenhet så finns det något för alla i denna kurs.

Din Instruktör


Joakim Ljunggren
Joakim Ljunggren

9 SM Guld & 9 Kåsasegrar.

Joakim är en av de främsta förarna genom tiderna i sporten Enduro, få har så bred framgång inom sportens olika grenar. Att höra Joakim dela med sig av sina erfarenheter på detta sätt är någonting helt nytt och unikt. Vi får vara med och höra resultatet av 10 000 tals timmar träning, tävling och testing. Få förare har lyckats hålla sig på denna extrema nivå under så långt tid, och det bygger dels på den unika kunskap som Joakim har när det kommer till att åka motorcykel men också på en enorm vilja av att hela tiden nå toppen och aldrig nöja sig med annat en plats högst upp på pallen.


 Vanliga Frågor


Vem är denna kurs för?
Både för dig som ska köra din första kåsa men också för dig som kört tidigare. Kursen vänder sig även till dig som vill förbättra dina kunskaper inom området mörkerkörning. Vi har samlat all tänkbar info som du kan tänkas behöva för att genomföra en kåsa eller annan tuffare tävling som kräver mörkerkörning.
Vad innehåller kursen?
Vi går igenom allt från utrustning till att ta sig i mål på denna extremt tuffa tävling. Här finns också information för dig som vill utveckla din köregenskaper i mörker men som kanske inte tänkt köra kåsan.
Vad händer om jag är missnöjd med kursen?
Vi vill att du ska vara nöjd! Skulle du trots allt inte bli det så betalar vi tillbaka pengarna du lagt på detta. Så pass mycket tror vi på detta så vi vågar lova ovanstående.

"Jag är övertygad om att dem tips jag fick från Joakim inför min första kåsa var en av nycklarna till att jag tog mig i mål. Ovärderligt med Jockes erfarenhet inför en sån extrem tävling"

- Niklas Kvist, Kåsan 2016,2017,2018

"Träningarna med Jocke har varit något utöver det vanliga. Jag tror det är få gånger man får möjligheten att träna med den främsta inom sporten. Kan varmt rekommendera Jocke och hans erfarenheter som är unika"

- Klodi Giannis Nastasai, Kåsan 2016, Battle of Vikings

Börja Kursen Nu!