Svensk Enduroklassiker

Kursen för dig som ska köra hela eller delar av Svenska Enduroklassikern. Vi har samlat allt du behöver veta!

   Se Trailer   Påbörja Kursen

Ska du köra Klassikerloppen? Då är detta för dig!

Svensk Enduroklassiker

Vi hjälper dig hela vägen, vare sig ditt mål är att ta dig i mål på alla loppen eller att slå polarna.

Denna kurs är fullmatad med all tänkbar information du behöver inför dem olika loppen. Loppen i klassikern skiljer sig åt en hel del och vi har samlat informationen från dem främsta förarna i varje tävling. Vad sägs om: Joakim Ljunggren, Mats "Lappen" Nilsson, Adam Andersson och Calle Bjerkert. Finns få som vet mer än dessa om loppen vi ska hjälpa dig med. Låt oss vara din coach på vägen till din Svenska Enduroklassiker.

Klassikerloppen består av:

Stångebroslaget - Linköping | Ränneslättsloppet - Eksjö | Gotland Grand National - Gotland

HÖR VAD VÅR MEDLEM HENRIK HAR ATT SÄGA OM SKOLAN INFÖR OCH EFTER STÅNGEBROSLAGET 2019

Börja Kursen Nu!Din Instruktör


Joakim Ljunggren
Joakim Ljunggren

9 SM Guld & 9 Kåsasegrar.

Joakim är en av de främsta förarna genom tiderna i sporten Enduro, få har så bred framgång inom sportens olika grenar. Att höra Joakim dela med sig av sina erfarenheter på detta sätt är någonting helt nytt och unikt. Vi får vara med och höra resultatet av 10 000 tals timmar träning, tävling och testing. Få förare har lyckats hålla sig på denna extrema nivå under så långt tid, och det bygger dels på den unika kunskap som Joakim har när det kommer till att åka motorcykel men också på en enorm vilja av att hela tiden nå toppen och aldrig nöja sig med annat en plats högst upp på pallen.


KursinnehållEnduroskolan är ett utmärkt verktyg som hjälper mig att utvecklas som enduroförare, trots att jag inte sitter på hojen! Många grymma tips och tricks som hjälper en att ta körningen till nästa nivå men även perfekt för att repetera teknik och fräscha upp delmoment i åkningen inför tävling och träning.

Douglas Danfors

Vanliga Frågor


När slutar och börjar den här kursen?
Den här kursen börjar här och nu! Och den kommer hela tiden att utvecklas och byggas på så vi vågar påstå att den aldrig kommer sluta.
Hur länge har jag tillgång till kursen?
Hur låter livstids medlemskap? När du väl anslutit så får du ta del av allt nytt innehåll och material som publiceras framöver, utan extra kostnad.
Och om jag är missnöjd med kursen?
Vi vill verkligen inte att du blir missnöjd, vi har lagt enormt mycket krut på detta innehåll och tror verkligen inte du kommer bli missnöjd. Men skulle det mot förmodan vara så, då får du pengarna tillbaka!

Börja Kursen Nu!